Godmorgon

Snart ska man till jobbet....idag blir det 11-20, sent sent!

När jag kommer hem ska jag visa mina saker jag shoppade igår:)


Ikväll

Just nu ligger jag i sängen hos Emil och kollar på Scrubs. Skulle egentligen sova hemma, men när jag var nästan frame kom jag på att jag hade glömt mina väska med alla saker, nycklar , sl - kort och pengar , så jag gick tillbaka och nu stannar jag här:) det blir ändå mysigare!

Idag var jag ju på stan, shoppade ganska mycket faktiskt, ett par skor, två toppar, jeans, tights, helt okej.
Jag mötte min mormor, käkade lunch Max följde med henne till Zara för att kolla en väska till hennes Gubbe:) Sedan mötte Sandra och hennes killpolare, efter allt det drog jag hem till Emil:)


Godmorgon

Jag vaknade ganska nyss, sov ganska bra faktiskt. Har gjort mig iordning, ska dra till stan nu och det är superfint väder :) Måste bara slänga i mig lite frukost först, men men, hare så bra så länge!


Bilder

Jag sitter och kollar lite på gamla bilder, hittade den här, kan man tänka sig, jag har spelat i band :O fan va kul det var att spela musik, saknar verkligen det, men har inte tidn för det längre:( men jag lovar att det kommer tillbaka!





Jag har varit jätte korthårig, ångrar mig lite nu, men mitt hår växer på:P

ikväll

Jag just nu, "sex and the city", apelsiner och godis, hahaha en jätte bra blandning ;)




Imorgon är jag ju ledig då ska jag nog dra till stan, jag hoppas att sandra följer med:)


Gammal bild på mig och Sandra från 9an :D haha


Jag ska ialla fall gå förbi mormor på jobbet, sen på tisdag drar hon utomlands ...


Världens Bästa Mormor


 


Söndag

Tjoho!

Just nu sitter jag och kollar lite på tv, inget speciellt alls, vet inte riktigt vad jag ska skriva, ha rinte hänt så mycket och så kommer det nog vara ett tag framöver. Jag hoppas på att bli fotad nästa helg :) funny funny, och sen har jag fått en svullnad under ena ögat :/ aja, det är typ så det är just nu:P





Ser ni skillanden mellan ögonen?


Ut och gå

Nej, nu ska jag faktiskt ge mig av till Emil, är lite seg som vanligt;) hah..


Ikväll

Nu är man hemma, har käkat pizza och nu kollar jag på halv åtta hos mig :P hehe jag ska snart dra mig till Emil, ska sova där. Men det blir inte än sådan lång sovmorgon, ska passa syrran kl 12 imorgonbitti. Mamma och Johan ska nämligen åka och kolla på ett hus, vi letar efter något nytt. Det här huste värkar awsome, ligger vi vattnet med en stor bandstrand;) cool cool!

Aja, nu ska jag fixa mig iordning . Hare bra!


Lördag

NU sitter man på jobbet igen. Helt, jobbat hårt idag. Nu är det bara en timme kvar:)
Det blev det inte en sådan lyckad kväll igår, men men , det löste sig sen.
Ikväll blir det absolut inge festande, just nu är det "sleeping and walking".
Glömde visa min klänningar, men den från Zara ska jag lämna tillbaka, den satt inte bra. Aja, jag skriver lite mer när jag kommer hem.

Fredag

Sitter på jobbet, fast jag slutar om 25 min, det är skönt. Vi har jobbat hårt idag så nu tog jag min rast. Var lite slitigt att komma tillbaka efter att ha varit sjuk.
Idag på lunchen shoppade jag två jätte fina klänningar, en från Zara och en från Gina :) Ni ska få se sen:)
Ikväll så ska jag och Emil ut, vår polare Leo fyller år på Söndag sp vi ska fira honom idag. Känner mig inte så jätte taggad, men det blir nog kul när man har kommit dit.

Torsdag

Blev hemma idag också,bläääää. Men det är ialla fall fint väder, ska nog gå ut och sätta mig i solen en stund:)
Lyckades köpa mitt först klädesplagg på internet idag, en jätte fin top/klänning. Jag kunde inte få fram någon bra bild, så om ni vill se den så får ni gå in på den här hemsidan:

http://nelly.com/productInfo.asp?qProductId=572002&qProductColorId=82&qNavigation=&qNavigationBrand=&qNavigationClass=3&qNavigationGroup=&qBrand=&qClass=3&qGroup=2&qStyle=&qSize=&qPage=2&scrollBarSelectedIndex=20&qFilterType=0&language_id=1&gender=1&qSiteId=1

hahha, lite lång, men den är ialla fall från Nelly.com ;)

02:05

Kan inte sova,mår inge bra. Ligger i min säng och kollar lite gamla bilder och på tven är det sex and the city. Jag har försökt shoppat lite på internet, kläder och sånt, eftersom jag nyss har skaffat internetbank, men jag får alltid besluts ångest när jag går till kassan för att betala, så det blev inget :P Det är ett stort problem med mig!


Ikväll

Efter jag träffade Emmy idag så träffade jag Emil som jag spenderade min sjuka med :P Blev lite mat och film och lite rent hus, halv åtta hos mig och efterlyst ;) Nu sitter jag ensam i soffan och kollar tv, min kind gör ont som faaan ! Ska stoppa i mig lite ipren och ska försöka sova och se om jag kan gå till jobbet imorgon, det skulle vara bra, vill inte vara borta för mycket, jobb är väldigt viktigt just nu och super svårt att få i nu dagens läge!


Tips

Tänkte ge lite tips på hur man får större och fastare rumpa plus finare hår och naglar. På mig funkar det här jätte bra och jag har verkligen märkt skillnad :)
Först har vi för större och fastare rump : Kissande Hunden, skit bra träning, och man kan lätt göra det hemma, börja med 20 på varje ben och sedan ökar du när du inte börjar känna av i rumpan.




Sedan har vi för finare hår och naglar: Hårkontroll, dem tar man en morgon och kväll, ett packet innhåller tabletter för 2 månader, och jag tycker dem funkar jätte bra, fast det tar ett tag innan man märker någon skillnad men så är det med det mesta, gäller bara att inte ge upp.



Onsdag

Idag kom lönen , JIPPI! :D Jag vill verkligen dra och shoppa nu,men jag mår fortfarande inte bra.Ska träffa Emmy snart, vi ska vell ta en kort promenad i det här fina vädret.
Just nu sitter jag och kollar på semestersvenskar, hahah fan vad det är dåligt, men fan vad man längtar att åka på semester! Det blir vell något i sommar hoppas jag på, om någon vill eller kan följa med mig :)



Tisdag

Nu blev jag hemma en dag till, mår inge bra, sjuk. Har sovit sjukt mycket men känner mig fortfarnde helt slut! Nu ska jag bara passa på att sitta och ta hand om mig själv, ta det lugnt, vila ut efter all stress. Mamma och lillesyrran är hemma så jag blir ialla fall inte ensam:) 
Jag ska nog gå ut utanför dörren och ta lite friskluft, kan behövas. 


Jag ska berätta om en bok jag läser just nu. Något jag har väldigt jobbigt med just nu eller har haft ett tag är Panikattacker, ångest.
Om det är fler som känner av dem här symtomerna :

 
  • Attacken ska komma plötsligt och oväntat och växa så att man upplever mycket stark ångest inom 10 minuter.
  • Attacken kommer trots att det inte finns något i situationen som är livshotande

  • .

    • Hjärtklappning eller hastig puls
    • Svettning
    • Darrning eller skakning
    • Känsla av att tappa andan, andnöd eller snabba andhämtning
    • Kvävningskänsla
    • Tryck över bröstet eller bröstsmärtor
    • Illamående eller orolig mage
    • Ostadighetskänslor, yrsel eller matthet
    • Overklighetskänslor
    • Rädsla att mista kontrollen eller bli tokig
    • Rädsla för att dö
    • Domningar eller stickningar
    • Kraftig rodnad


    Det beror inte på att du har någon allvarlig sjukdom eller något sådant, något som jag har inbillat mig i flera år. Det beror helt på att du lider av Panikångest.

    Om du nu lider av detta rekomenderar jag denna bok :

    "Lilla Panikboken"


    Måndag

    Hur ska man göra för att hinna med livet? Just nu är det jobb jobb jobb, hinner inte med något annat, och nu börjar jag bli sjuk. Något jag blir ledsen över att jag inte kommer ta studenten :( känns lite tråkigt,fast jag gjorde mitt val, och det var vell bäst för mig.
    Men jag kommer gå på många studentskivor, det kommer bli kul :) kanske låna en mössa,för känna lite ;) haha.

    Jag vill hitta ett nytt ställe att gå ut på, vill dansa, träffa trevliga människor. Ingen som har något trevligt ställe att rekomendera?


    Godmorgon

    Snart ska jag dra till jobbet, börjar kl 10. Är trött har inte sovit såbra inatt, känner mig lite sjuk. Och nu när snön är tillbaka känns allt lite sämre :(


    Hemma nu

    Kom nyss hem, följde med mamma och syrrorna ner på stan och tog en fika, och sedan drog dem till tåget och jag drog hem, men när jag kom fram till min dörr kom jag på att jag inte hade någon nyckel så jag fick sitta och vänta :P:S Men som tur var tog det inte så långtid. Nu ska jag kolla film och bara ta det lugnt.


    Söndag

    Det var kul med biljard:) jag och emil vann :D vi var lugnt bäst!!! Öl och biljard , GREAT !
    Nu är jag ialla fall hemma,jätte trött och ont i huvudet, blir slappt idag, har bara ledigt idag, sen är det jobb igen, skulle behöva 2 dagar. Aja, Mina syrror är här från Gävle, dem åker hem idag så jag ska passa på att umgås, har inte blivit så mycket i helgen.

    Lite bilder från kvällen



    Lördag

    Sitter nu på jobbet, började kl 9, och jag är sååå trött. Det händer inte mycket idag :( jag ska sitta här vi datorn och ska göra en kurs som alla måste göra som  jobbar här.
    Min dag började med att jag fick plocka damunderkläder och damstrumpor, ni ska bara veta hur långtid det tar :O Och nu är jag jätte hungrig , ska nog gå ner till Saluhallen och köpa mig något gott innan jag startar min kurs, det tar ett tag, började med den igår, men hann ej klart, började ringa  ganska mycket i slutet av kvällen så fortsättningen följer idag :P hah.
    Längtar tills jag slutar, är ledig imorgon, längtar till att få sova ! Idag ska jag verkligen bara slappa, inget festande tror jag. Måste ta det lite lugnt så jag inte har ihjäl mig själv :P heh
    Sen när jag kommer hem ska jag visa er mitt nya smink som är OTROLIGT bra, dyrt, men super.  ;D
    aja, ska köpa mig något nu. Hejsvejs !

    Resor

    Kl är nu 01:18 och jag kan inte sova, så jag tänkte att jag skulle skriva lite om vart jag har varit i världen. Jag älskar att åka utomlans, men jag har ett lite problem och det är att jag är flygrädd :S och inte lite ! Men jag tvingar mig att sätta på mig på det där planet, för jag vill komma någonstans.


    NU ska vi se :

    USA : San diego, santa barbara, Phoenix ,Arizona
    Spanien: Mallorca
    Afrika: Kenya
    England: London
    Italien: Lucca
    Norge: Oslo
    Danmark

    Inte så mycket än så länge, men det kommer fler resor snart hoppas jag. Älskar länder med SOL !


    Afrika, Kenya


    England, London


    Italien, Lucca


     

    Söndag

    Det blev inte en sådan lyckad kväll igår, varken jag eller Dennis var speciellt taggade :S
    Min kväll var så här : Jag möte dennis i T-centralen, vi gick till Royal Garden, vi gick in tog en öl var, vi satt där, var inte alls så mycket med folk, folk kom inte igång för en kl 1 ungefär. Jag och Dennis träffade Amanda där , hon bjöd mig på en shott. Ungefär så rolig var min kväll, Dennis och jag tog sedan en promenad därifrån till Slussen och tog tuben hem. Hade jätte ont i mina fötter, hade mina favorit pumps på mig , svarta från Monkey.
     
    Nu sitter jag och kollar "Sex and the City" på Comedy Central, älskar den serien har hela på boxer :)
    Är ledig imorgon, så jag tror jag ska dra iväg och simma, bra träning :)





    Melodifestivalen

    NU sitter man här igen framför Melodifestivalen. Jag håller fortfande klartcaroline af ugglas, lugnt bäst. Men jag är inte så säkert att hennes låt kommer komma så lång om hon går vidare, för det är inte en sådan sorts låt, men faan va den är bra. Jag tror Agnes kan gå ganska långt, hon blir nog mitt andra hands val, för det är en OK slagerlåt plus att hon är söt och har bra röst.
    Vad tycker alla andra som kollar?


    Photoshop

    Jag håller på och håller på, det är svårt, jag skulle behöva gå en kurs. Jag vill verkligen lära mig, plus jag är ganska otålig, jag vill kunna på än gång. Vill skaffa en digetal systemkamera, ska bara vänta någon lön sen blir det säkert någon :)



    Fredag

    Kom ganska nyss hem från jobbet. Idag har jag prismärkt 1500 st Björn borg kalsonger, man blir snurrig! NU blir det bara till att slappa, jobbar imorgon också, bläblä.
    PÅ en fredag vad händer då? hmmm, jag vill egentligen bara dra ut och festa, men så blir det inte idag, imorgon blir det nog av, Är ledig söndag och måndag.
    Det är inte så mycket bra på tv på fredagr heller. Vad hände med de gamla-fredgarna, alltid någon bra film eller så, eller när man var som minst och kollade på Disney-dags, haha :D 
    Nu blir det en snabb dusch och en kall -öl :)



    Torsdag

    Fan vilken lång dag det har varit idag ! Helt slut, jobbade från 11-20. Jag sitter här i min säng och kollar när Emil spelar "Tecken", eller kollar kanske jag inte gör, mer lyssnar. Jag sitter och försöker lära mig Photoshop, men det är ju så svårt i början, jag förstår typ grunderna nu, men det är långt kvar tills det blir bra....
    Jag hittade en bra instruktions video på internet som man kunde ladda hem gratis som innehöll grunderna för Photoshop, den var väldigt bra faktiskt och sen kunde man köpa mer utvecklande videor hur allt fungerar.





    Pysslat lite


    Någon annan som har något bra tips på någon sida eller något knep om hur man lär sig Photoshop?

    Ikväll

    Mamma och Johan åkte nyss iväg med syrran, hon har jätte hög feber (40,4 grader) :O , så de var tvungna att åka in till sjukan. Jag hoppas hon blir bättre snart!
    Jag sitter här nu själv och kollar på "Made" på Mtv, det är en tjej som är mobbad i skolan, ser inte speciellt bra ut, och hon vill bli skönhetsdrottning. Hon blir ju bättre och bättre, det är roligt att se människor få bättre självkänsla och må bättre med sig själv. Alla borde få den chansen!
    Snart kommer Emil:)


    Simmat

    Nu har jag simmat, det var jobbigt, har inte varit så här aktiv på länge. JAg och Emmy simmade i 40 min sen orkade vi inge mer, då tog vi en dusch och sen satt vi i bastun, skönt. Har tagit fram luggen nu :) Den har legat gömd :P hehe



    Tisdag

    Ligger nu i sängen, helt slut efter idag, har inte varit en sån där jätte bra dag. Jag ska nog hoppa in och ta en varm dusch. Vintern har kommit tillbaka nu :( hur mycket med snö som helst, det som nyss kändes som att det var vår på gång. Men men det är bara att vänta...... imorgon är jag ledig, ska bli skönt!
    Ska nog skynda mig in i duschen nu, ska hem till emil, se till så det inte blir så sent.






    Emmy

    Träffade Emmy efter jobbet, hon mötte mig i Gullmarsplan. Vi tog en promenad därifrån till en sunkig krog i närheten där vi bor. hehe, Jag tog en Öl och emmy tog lite rött vin som tydligen smakade piss enligt henne, själv gillar jag inte vin alls så jag ville inte smaka.
    På den krogen finns det mest bara gamla gubbar, synd, skulle vara kul att ha lite mer ungdomlig krog inärheten där man bor. Aja sen efter kl 21 drog vi hem, börjar 10 imorgon också, ska föröska lägga mig lite tidigare, kom inte i säng för en kl halv 2 igår natt.
    Nu ska jag sätta mig och kolla på Arn, den ska tydligen vara dålig, har inte sett den än så jag ska inte säga något. 




    Jobb jobb

    Idag har det varit en lång dag, från 10-19. Började med att jag fick prismärka Jockey kalsonger :P och sedan Zegna kalsonger om ni vet vad det är för märke. Det tog typ evigheter att märka, var olika ordrar och sådana jobbiga saker. Men sen efter kl 17 kom Dennis förbi och bjöd på fika :) och sen satt vi där och snackade skit :P haha



    Promenad

    Kom nyss in, tagit en långpromenad med Emmy i det här äckliga vädret, snö blandat regn. Vi gick förbi videogloben köpte chocklad som jag sitter och äter nu, Mörkchocklad 70% cacoa, och kollar på I Robot, lite konstig film. Ska väl lägga mig snart, börjar 10 imorgon, 10 till 19, lång dag.
    Men en liten stund till ska jag sitta här, får ha tven lite för mig själv, har inga tv kanaler nere i mitt rum :S


    victoria silvstedt

    Sitter och kollar på ett inspelat program på victoria silvstedt det är ganska roligt faktiskt :) Hon är ju vackert plastig och hon är inte så dum som man kan tro, hon kanske framstår som en bimbo men är ju ganska smart .
    Hon borde knäppa fler bilder som finns i tidningen Glamour, hon blir så extra snygg när hon är mer välklädd.

    Vad tycker ni om victoria silvstedt?




    Slappa

    Nu blir det nog till att slappa bara, blir en lång dag imorgon på jobbet, vet inte riktigt när jag börjar ska gå och kolla snart. Mamma var och köpte sladdar till datorn så nu kan jag kolla på film på tven istället, det blir nog "viki cristina barcelona", har inte sett den än :) så blir det lite glass och läsk :D







    Söndag

    Kom nyss hem från Emil, vi var hemma igår orkade inte dra till Harry B. Vi kollade på Family Guy och käka PEZ som gamla goda tider :)


    caroline af ugglas gick vidare , JIPPIE ! :D



    Tv

    Fastnade framför tven, melodifestivalen, Skönaste på hela är ju Caroline af Ugglas - SNÄLLA SNÄLLA, så skön personlighet och röst :)




    Nu är han borta

    Nu är Gordon borta :( igår kom ett gammalt par förbi och kollade på honom, han kände på sig att det var något, han var rädd som faaan. Men dem tyckte om honom så nu bor han där.

    Känns lite tomt men det var bäst så, har inte tid.





    Lördag

    Kom nyss hem från Emil, sov där. Mys mys :-) Jag tror jag kom hem vid 3, halv 4 så jag är sjukt trött! 
    Men det jävligt kul igår, modevisningen var så där men jag såg inte så mycket heller, men det var lite halvdant. Mycket med folk var det, varmt som fan, men som tur var hade vi fixat vip bord så vi satt ifred :-) Vi fixade oxå 10 öl och 10 shotts för 950 kr , helt okej att dela på, plus att vi fick gratis inträde och fick gå före i kön så det var helt OK.
    Efter modevisningen var slut så började partyt, vi dansade som fan hela kvällen. Jag borde ha byt skor, tänk att dansa i dem där höga klakarna  en helkväll. Känner typ inte mina fötter längre :-P

    det var min dag igår.

    Idag så blir det mer slappt tror jag, ska väl vara med familjen, kolla melodifestivalen tycker inte det är så bra, men det känns lite som ett måste haha ;-P men det är mysigt att umågs och käka något gott :-)






    Välkommen till min nya blogg!


    RSS 2.0