POP Kungen är död!

Jag har alltid gillat Michael Jackson sen jag var super liten!


Torsdag

HEEEEJ !!

näe, jag har inte fått internet än :( jag sitter nu på min lilla rast på jobbet och tänkte skriva ett inlägg innan helgen då jag drar till dalarna med Emil :) det ska bli så skönt! äntligen få vara ledig i 3 dagar och bara ta det lugnt...det har varit så mycket med jobbet just nu så jag har bara varit ledig en dag här och där.

Vi åker imorgon eftermiddag så jag ska försöka passa på att sola på morgonen...måste komma ikapp alla som har hunnit legat ute och solat och blivit bruna...

Ni får ha en super bra helg! ( Hoppas att mitt bredband kommer snart! )

KRAM




Midsommar....

Hejsan !

Tänkte säga till alla att ha en bra midsommar, hoppas ni får det trevligt :) Själv sitter jag på jobbet just nu, jobbar till kl 14 och sedan ska jag iväg till en stor fest med familjen :) Jag hoppas att det finns lite männiksor där i min ålder.
HARE SÅ BRA!
(mitt bredband kommer inte för en 10 dagar, hata hata hata)

Kram

Skriva....

Jag tänkte skriva lite fort nu när jag har en kort liten rast på jobbet. :)

Jag har precis prismärkt klart strumpor, super rolig information men men. Ska dra och käka lunch med mormor snart, är sååå hungrig!
Ska bli skönt när den här dagen är slut, åka hem, sätta på sig mjukiskläder och bara ta det lugnt, YES!
Kanske blir så att jag dra ut med några polare och festar ikväll, får se hur planerna ser ut ;)

Nu ska jag tillbaka och jobba! Hare bra så länge! Kram

8 dagar till bredbandet....

Ja! nu som sakt har vi flyttat ....
Sitter nu på jobbet är väldigt tidig..men jag kommer inte kunna uppdatera på 8 dagar..
blääääää

Allt kommer bli bra....

Det blir Bäst!


Då flyttar man då...

Japp, imorgon flyttar jag och min familj...
jag är så sjukt stressad just nu, jag har packat hela dagen och sen imorgon så jobbar jag medan dem flyttar det mesta. Skulle vara så skönt om jag kunde ha varit ledig, men men, ska försöka ta ledig någon annan dag i veckan.

Kom ganska nyss hem, har varit ute och pratat med Emmy, hon har äntligen kommit hem från Malta. Bäst för henne!!!!
Tur att jag har henne, behöver verkligen lite stöd just nu! Hon är verkligen där när man behöver någon som mest. YOU ROCK!


Måndag

Jag har haft ganska mycket för mig i helgen så jag har inte haft tid att uppdatera..
I fredags jobbade jag och sedan drog jag till min polare Tove, hon hade studentmottagning. Men när jag kom dit vid ungefär halv 10 så var det inte mycket med folk kvar. Jag var där i en timme och sen åkte jag hem och sov för att jag skulle upp och jobba på lördagen. Efter jobbet åkte jag hem till Leo för han hade sin studentmottagning och efter det drog jag, Emil och leo till en krog i närheten och kollade fotbollsmatchen mellan Danmarkt - Sverige. Dålig match! inte för att jag är så inne i fotboll men men.
Och sedan igår så hade Emil sin studentmottagning, där blev det mat och öl och fika :) trevligt trevligt!


GRATTIS!

Grattis EMIL på Studenten!!


Studenten....

Imorgon tar Emil och många andra studenten, något jag kommer missa eftersom jag måste jobba. Det känns inte så roligt för jag vill gärna vara med. Skulle ha fått vara med på flaket, det skulle vara jätte kul eftersom jag själv inte kommer få uppleva det. Men imorgon jobbar jag 8-17, helt okej tid, och efter det möter jag säkert upp Emil och alla andra någonstans där dom håller till. Sedan har dom sin studentavslutning på "ett ställe" där jag kanske följer med och firar.




Men jag ska vara glad ialla fall fast än jag inte tar studenten. Kanske inte gick så bra för mig i skolan men jag har ett jobb där det går bra :) Så jag ska vara glad! Det är inte många som får jobb nu när dom slutar skolan, ialla fall som ekonomin ser ut nu..


OCH NU ÄR DET SOMMAR!


Måndag

Nu sitter jag hemma och slappar, väntar på att Emmy ska komma hit. Vi ska käka jordgubbar och sola:) Ska passa på att umgås med henne riktigt idag för sen så drar hon utomlands, den lilla #?%@!.

Igår så blev det söder :) med Dennis och hans tjejpolare. Jätte trevlig tjej :) Först så var vi på OJOJOJ och sedan drog vi till Dovas på fridehmsplan mest för att vi var så pissnödiga haha..där tog vi en öl och sedan drog vi vidare, eller dem gjorde det rättare sakt..jag drog hem till Emil eftersom han nyss hade kommit hem från hans landställe. När jag kom hem till honom så blev vi inte kvar så länge. För sedan så drog vi till söder igen och träffade några vänner och en av dem var Jakob som fyllde 19 år igår (Grattis i efterskott). Vi drack lite öl och snackade och sedan vid 2 tiden så tog jag och Emil en taxi hem.

Men nu ska jag dra mig utåt, vänta på Emmy och sedan dra och köpa lite godsaker :) Just ja, imorgon blir ansiktsbehandling, super skönt, verkligen vad jag behöver! Hare bäst! KRAM


RSS 2.0