Söndag

Har precis kommit in och duschat och sånt. Har varit ute hela dagen, sprungit runt på stan med syrran, solat. Jag är inte direkt någon person som kan ligga och pressa i solen, tycker det är jätte jobbigt... men jag hoppas att jag blev lite brun idag ialla fall :) haha.. Får se vad som händer ikväll...skulle vara mysigt att sätta sig på söder på något uteställe och ta en öl. Aja vi får se.. Emil kommer hem idag..han har varit på sitt landställe. Så han ska jag träffa ikväll hoppas jag :)

KRAM


ikväll

Jag sitter här i vardagsrummet  och pratar med alla andra och hare mysigt:) dricker lite öl, ska vell äta lite mer tårta...måste passa på !
Sitter oxå och kollar efter en system digital kamera, jag vill så gärna börja fota på riktigt, lite mer seröst. Jag tycker det är riktigt kul! Måste bara hitta riktiga prylar.


Födelsedag....

Nu är tårtan avklarad :) Vi har haft det super mysigt och med super god mat. GREAT DAY!
Kände mig lite som en mingelfotograf när jag sprang runt och fotade alla.

Lite bilder







Lördag

Nu kom jag och syrran hem från stan....varit med mamma och alla på stan , mammsen fyller år idag:) Vi har varit väg och köpt blommor och kort.

Vi har precis städat klart i huset så mamma blir glad när hon kommer hem, sen bl det tårta JIPPI !

Igår som sakt var jag och Emmy och Dennis ute och dansade fötterna av oss, hehe. Vi förade först på ett litet ställe, drack några öl och snackade skit....och sedan drog vi till chaplins.
Chaplins , det är lite sunkit men men, kul var det ialla fall.
Där var vi till kl 2 ungefär...och sedan orkaade inte våra fötter något mer. Vi drog till donken tog en varsin meny och sedan till tunnelbanan där alla var tvungna att spy,inte vi alltså...utan massor av dryga männiksor som inte kan dricka. Det var någon på tuben som hade spyt över fyra säten blääääää!

Jag och Emmy åkte hem till henne. Vi kom hem vid kl 3...jag lovar, jag har aldrig somnat så snabbt :P

Lite bilder från kvällen













Fotade , Chaplins bar






UT

Idag blir det UTGÅNG!!!

Hörs senare när jag kommer hem !

Kram

Ikväll....

Min kväll blev inte alls som jag hade tänkt mig :(  men men ,finns inte mycket jag kan göra åt det nu :S
Nu ska jag sova...tidigt imorgon..ni får sova så gött! Kram




Torsdag

En kort sammanfattning av dagen....

Första var jag på Karolinska sjukhuset kl 9 i morse, sen drog jag hem till mormor och slappade tills jag började jobbet kl 11.

Jobbet började med en kaffe och vitamindryck..




prismärkte Calvin klein underkläder....






Sen prismärkte jag mina favorit underkläder HANKY PANKY hehe intressant dag va ;)?



Ser ut som stora tanponger :P;) hahah

Ikväll

Tjoho!

Kom nyss in. Har varit ute med Emmy och strosat runt, snackat lite skit ;) HAH! Nu blir det en snabb dusch , fixa håret till imorgon och pyssla om mig självlite innan jag går och lägger mig ;P

Sedan blir det en stor tallrik med banan och grädde, inte vispade utan mjölkig :Phehe låter kanske lite så där , men det är gott och det hjälper mig med min vikt ;) yeah!

Hare så bra!
Kramkram


Godnatt

Nej vet ni vad...jag ska gå och sova nu, eller nu ljög jag. Jag ska först äta något och sedan sova så att jag orkar upp tidigt imorgon :)
Jag ska nog äta lite jordgubbar och grädde ;) aja men ni får sova så gott.
Kram kram


Film 2009...

Jag har ju sett ganska mycket med filmer i år, men jag tänkte berätta vilken film som jag tycker har varit den sämsta, den bra och den bästa filmen jag har sett.

Den sämsta filmen jag har sett var en film jag såg nu i helgen. Jag och Emil skulle gå och hyra film, när vi kom dit så såg jag en film som heter "Trekant", en svensk komendi film som verkade rolig och kanske värd att se. Så den blev det.

Så här står det på filmen att den handlar om:
(Hoppas ni ser vad det står)



Framsida


Denna film rekomenderar jag ej att ni hyr. Det är en film som ser ut att vara gjord av ett par media elever från någon gymnasieskola. Alltså en film som ser ut att vara filmad med en vanlig hemma kamera. Så varken bilden eller ljudet är bra.
HYR EJ!


En bra film jag har sett i år är Wolverine, alltså den nya X-men. Det är en film som är spännande, mycket välgjord med super coola effekter. Som jag sa lite tidigare i min blogg så har den en lite konstig handling men det är inget som direkt förstör filmens helhet. Så ta med din partner eller en kompis och gå och se den! VÄRD ATT SE!






Den bästa filmen jag har sett iår är "Batman, The dark knight". Det är en super bra film med mycket med action, coola effekter och mycket spännande. Finns inte mycket mer att säga om den än att det är den bästa filmen i år. Så hyr den eller köp den! MYCKET VÄRD ATT SE!


Måndag

Hejsan!

Idag har jag varit iväg till min läkare..
Jag har haft ont efter en operation och jag var rädd att jag skulle få en infektion som jag har haft en gång redan.
Först så åkte jag till jobbet, berättade att jag inte mådde så bra, åkte sedan till sjukan tog några prover. Dom visade som tur var att jag var OK "pust". Så det är jag super glad för :D men dom skrev ialla fall ut en medecin till mig mot infektion, för att vara på en säkra sidan:)
Emil hängde med mig som tur var, tycker det inte är så kul att åka själv , "hehe".
Efter allt det åkte vi hem, vi slappade i solen.
Så imorgon kan jag åka till jobbet och inte behöva orolig att det ska vara något pågrund av att det gör ont. Nu blir det medicin och värktabletter.
Det är för dyrt att vara sjuk ! Så inget i onödan!



IGÅR:

Igår (söndag) var jag på promenad med Dennis. Vi gick igenom Skogskyrkogården till Macdonalds, jag tog en stor pommes och han tog en hammburgare och en cola. På vägen såg jag en lite fågelunge som hoppade runt där, den kunde inte flyga, försökte få en bra bild på den, men den vägrade att stanna:P Aja efter det så gick vi igenom kyrkogården igen men den här gången så gick vi vilse haha...och då så klart så skulle det börja regna ...typiskt min tur! Men vi hittade hem tillslut.
När vi var klara med promenaden så gick jag hem till mig och han hem till sig.
Lite senare så mötte jag upp Emil och vi drog till söder och gick på bio, vi såg Wolverine. Den var bra, väldigt cool gjord lite konstig handling kanske men den var helt klart värd att se ;)









MIN HELG:

Min helg har varit helt okej :) I fredags så hmm...ja just det, så jobbade jag till kl 19 och sedan åkte jag hem, var med mina systrar och sedan drog jag hem till Emil och kollade film och hade det mysigt. På lördagen bjöd Emil och jag hem en polare till honom och vi drack lite Folköl och kollade film, spelade Guitar Hero och lyssande musik. Det var trevligt ,kom inte i säng för en kl 4 på morgonen :P heheh.. det var ett tag sen jag var uppe så länge.


Torsdag

Hejsan


Nu var det ett tag sen jag uppdaterade :P tråkig som jag är! Men men...just nu sitte rjag här och kollar lite roliga gamla bilder från förr... Imorgon blur det jobbet så ikväll blir det lugnt...men imorgen efter jobbet blir det studentskiva YEAH! Kul att hitta på något...jobbar inte i helgen så jag ska passa på att festa ;) Det är film tema...men får se hur det blir...blir nog bara mig själv... men ordentligt klädd så klart :)

Jag hoppas att det blir varmt väder snart...behöver lite värme...Just nu är det ju ganska fint ute men aah...
Jag och syrran drog till kärrtorp och solade idag, det var super skönt:) känner sig fräschare:) 




Just ja , härom dagen vann jag 150 kr på triss :D blev glad som fan...har aldrig vunnit så mycket...
fatta att man kan bli så glad av små saker ;)



Kan det bli värre....?

Hahah, alltså stackars pojken....han har varit tillsammans med sin tjej i 2 år..nu får han reda på att han inte att pappan till barnet...
Pappa i 13 års ålder, och varit tillsammans med en tjej som är 15 år i två år, hon har varit med 6 andra under dem 2 åren. Kan det bli värre?!


Bild lånad av Expressen

Eurovision

Japp då var en till Eurovision avklarad, Norge van. Helt okej från min sida, han var söt och duktig:) Vår låt sög ju ändå plus att hon gjorde verkligen inget bra framträdande.


Bild lånad av Aftonbladet

Jag tyckte det var lite kul när Dita von Teese uppträde, det var tydligen lite väl läste jag här


Bild lånad av Aftonbladet

Hur fan....

Hur fan ska jag ta mig till!!!??

Vad ska jag göra?.....varför är det så svårt när det egentligen är lätt?






Jag trodde det skulle hjälpa lite att komma bort!

Mat....

Nu har vi alla ätit klart, ssååå gottt och nu är min mag"g"e  nöjd:) så nu blir det godsaker och tv :)


Stallet

Hemma från stallet, jag väntar på maten, är hungrig som en varg nu! Vrål hungrig!

Idag red jag :O helt otroligt, har inte suttit på en häst på 8år, men minnena kommer tillbaka som att cykla ungefär. Jag var faktiskt imponerad av mig själv , haha..

Ska bjuda på lite bilder ....









Syrran som rider ...(det är hennes hobby)



Dagens outfit

Vindjacka
polotröja
mjukisbyxor
ridhjälm

snyggt som fan lovar, hahah;)



sexig i hjälm hahaha

Gävle....

Nu är man i Gävle igen.
Kom nyss hem från farmor, vi var där och fikade och sånt. Hon gör sjukt goda kakor och muffinsar ;)

Ska senare idag ska vi dra till stallet...får se om jag får rida, men klappa hästen är vell inte så fel heller, måste ju göra det någon gång, hästan tillhör ju familjen , hehe;)


Jag hade super kul på tåget, med en dryg unge hehe

Lördag

Nu sitter jag på tågstationen , mitt tåg går om 15 min så jag skriver inte så långt den här gången....
Men det ska bli kul att åka till Gävle faktiskt :)
Men men , jag uppdaterar lite senare :)

hare bra så länge!

Kram kram


Tidigare ikväll...

Ikväll har det varit skönt och slappt....
Jag har pratat ihop mig med lite kompisar om vad vi ska göra för planer. En av dem är ialla fall att vi ska dra på kryssning, det ska bli kul :)
Jag måste verkligen ta upp kontakten med många av mina vänner....tråkigt när man märker att dem försvinner mer och mer om man inte håller fast vid dem.
Men nu är det andra bullar ;) hahah
Imorgon ska jag dra uppåt i landet till Gävle, där min pappa bor som jag inte har träffat på länge nu. Det ska bli kul att se honom igen:)
Sen ska jag försöka se till att träffa lite gamla kompisar där uppe...man vill ju inte förlora dem helt!
Sen ska vell jag och pappas tjej dra till stallet (hon har häst) och kanske rida lite. Jag är inte en häst älskare direkt...men att rida är faktiskt avslappnade....jag behöver tänka på lite andra saker just nu och det passar perfekt.

Nej nu ska jag käka lite och sen sova, upp tidigt imorgon ;) så jag hinner med tåget ..
Vi hörs snart

Kramkram


Onsdag

Det blev ingen studentskiva för mig igår :( jag hade helt enkelt inte orken till det, så tråkig som jag är. Men jag slutade jobbet vid kl 20, och skivan började vid 22, så då skulle jag vara där vi 23. Idag börjad ejag kl 9 , så jag hade inte orkat.....
jag var inte alls taggad på det så det kändes väldigt onödigt.....men jag har endå lite ångest att jag inte gick, var säkert skiit kul...men det är ju inte roligt om man känner sig begränsad.
Jag har ett par örhängen, ringar, i blått och glittrig blå ögonskugga om någon vill ha ;) hahah, köpte helt i onödan, efter som jag inte gick. Det var disco tema och jag skulle vara väldigt blå hehe :P
Men men...så blev det ialla fall

Jag kom hem för en liten stund sen från jobbet...så jag är helt borta i huvudet. Är så trött...men det blir så när man har varit ledig lite för länge. Alla vanor försvinner och nu är det lite som att börja om. Känns verkligen i hela kroppen, blir nog bättre imorgon:)

Hare bra!


Världens sörsta naturliga bröst

Norma Stitz har världens sörsta naturliga bröst,  det kan man kalla TUTTAR!!! :O Dom är 1,7 meter i omkrets och har en vikt på 18 kilo.
Man kan förstå att hon har problem med att träffa män....

Jag säger bara BIG MAMA


Bild lånad av Expressen

Tisdag

Idag var det min först dag på jobbet....det började med att jag inte mådde så bra :( Men sen delade jag upp min rast och gick å vilade i vårat vilarum i en halvtimme och efter det mådde jag bättre. Sedan käkade jag lunch och köpte lia saker till ikväll, jag ska på studentskiva på Hirschenkeller :) Det är disco-tema, jag hittade vell hyfsat bra kläder;) Aja får se hur det blir!

Hare bra!

Måndag

Hejsan :)

Hur är läget?

Själv är det slappt, har inte gjort mycket idag....imorgon blir det min första dag på jobbet på en vecka :O det ska bli intressant och se vad som har hänt och lite sånt ;)
Jag ska nog ta en lite tupplur snart..är så sjukt trött utav någon konstig anledning, men jag sov nog  inte så bra inatt I guess..
Aja.. jag får uppdatera lite mer när det har hänt något (som kanske i morgon när jag ska på studentskiva;))
Hare bra så länge ;)!




Lördag

Hejsvejs!

Vad har ni alla för er?
Själv sitter jag på soffan och slappar....jag är lite sugen på onyttiga saker hehe.. ska vell kanske ta och gå iväg och köpa lite sånt...



Ikväll

Nu har Emmy gått hem....vi har suttit hela kvällen snackat och fixade en varsin drink :) Lyssnat på bra musik , varit ute, haft det mysigt helt enkelt :)
Det behövdes  :D!


Stand up and shout

Stand up and shout är något jag borde göra!!



Fredag

Nu är det fredag igen, dagarna går så fort :O
Idag var jag på stan med Dennis och shopade runt lite:)
Jag träffade honom på slussen vid halv 1 och vi drog till östermalm, där gick vi in på Sturegallerian och kollade runt. Sedan drog vi till ett café i närheten, jag ville först dra till "espresso house" vid svampen med dom har stängt, skiit dåligt!
Så det blev ett ställe jag inte kommer ihåg nu:P heheh. Där tog jag en kladdkaka och en färskpressad jucie:) Sedan drog vi till Nk kollade lite skor till Dennis och vi hittade ett par skiit snygga;) det blev sedan lite mer saker än så..och jag hittade en fin tröja och ett par solbriller och en bikini :D

Efter allt springade gick vi till "Fridays" och tog en öl. Den var inte god , helt avslagen, usch!!

Nu är jag hemma igen, ska äta tacos nu, sååå gott , kan nästan äta hur mycket som helst. Efter middagen ska jag träffa Emmy, vi ska vell hänga ute i det fria :)

Vad ska ni hitta på ikväll?

Hare bra så länge!



Torsdag

Man ska man säga mer om den här dagen än.......segt segt segt SEGT SKIT


Torsdag

Kom nyss hem från Emil. Hade en seg natt, vaknade och somnade helatiden så jag är så trött nu. Jag drömde också sjukt mycket. Är hemma idag som jag kommer bli resten av veckan. Jag undrar vad jag ska göra idag? hmm....


Film

Tänkte ge lite tips på bra filmer ....


MONSTER
 

Desperat och driven till självmordets rand går Aileen Wuornos in på en bar i Florida. Där möter hon Selby Wall, en ung kvinna som skickats av sina föräldrar till sin faster för att "bota" hennes homosexualitet. Wuornos - ett offer för en tragisk och brutal uppväxt - förälskar sig i Selby och klänger sig fast vid henne som den sista livlina hon är. Oförmögen att skaffa sig ett legitimt arbete, och i desperat behov av att hålla sig kvar hos Selby, fortsätter Wuornos att prostituera sig. När en av hennes kunder plötsligt blir våldsam skjuter Wuornos honom i självförsvar. Men han blir bara det första av hennes offer i en snabbt nedåtgående våldsspiral utan återvändo.


BLACK SNAKE MOAN


 Det fanns en tid då Lazarus spelade blues. Nu är han bitter och nedbruten efter en otrogen fru och ett krossat äktenskap. När han hittar Rae blåslagen vid sidan av vägen bestämmer han sig för att göra något rätt i livet. 



 



Tisdag

Just nu ligger jag i min säng och segar,kollar på "Ghost", en helt okej film:) Jag tror jag börjar bli sjuk, har fått ont i halsen och känner mig ´väldigt trött, fast det kan vara ifrån igår också. Jag hoppas på att Emmy kommer hit senare i kväll, få lite sällskap. Jag ska vell kanske ta och gå ut och gå en promenad, inte så fint väder, men men.
Nu ska jag vila lite, hare bra så länge!

Fösta bilden

Nu fick jag min först bild, den blev helt okej :) Mest bara lite test bilder


Fotograf: Pavel Maria

Måndag

Idag har jag gjort lite jobbiga saker och sedan vid kl 15 åkte jag hem till Mormor och sov. Sedan kom Johan (styvpappa)och hämtade mig med bilen och vi åkte hem där en fotograf gick runt i vårat hus och fotade eftersom vi ska sälja det. När jag kom hem gick jag och hämtade deklarations papprerna som ska lämnas in idag:O whops! helt glömt, jag lade  fram dem på bordet, men jag orkade inte göra de direkt , jag var sååå trött att jag kunde knappt hålla ögonen öppna så jag gick ner i mitt rum och sov till kl 21. När jag vaknade gick jag upp och skulle göra dom där papprerna men då hade Jóhan varit så snäll och fixat det till mig, så nu ligger jag i min säng igen och kollar film:)

Jag får upptatera lite bättre senare när jag mår bra! Kanske har fått bilderna från Pavel då som jag kan visa:) hoppas dom blir bra:D
Hare bra så länge!



Ute kväll igår

Igår var jag och träffade Dennis och hans polare Jack och min polare Emmy. Vi drog till OJOJOJ och tog några öl och bara snackade hela kvällen. Sedan drog Emmy hem och vi andra gick till Broder Tuck och täffade Emil och där blev det en öl till:P Efter det drog alla hem och jag gick hem till Emil och sov.

Nu idag har jag träffat Pavel Maria och han fotade mig:) hahha jag var stel som en pinne men jag hoppas att det var något som blev bra:) Det är ingen vana för mig att bli fotad så....men man för lära sig helt enkelt!